HINTALISTA

INSTAGRAMIN JA FACEBOOKIN PÄIVITTÄMINEN (MINIPAKETTI 5h/kk)

Saatte itse ideoida, miten käytän ajan, mutta tähän aikaan mahtuisi esimerkiksi 2x/vko sosiaalisen median päivittämistä, asiakaspalvelu asiakkaiden kanssa sekä kommentteihin vastaamista. Pakettiin sisältyy tunnin kuvaus. Ensimmäisellä kerralla Instagram- ja Facebooksivujen luominen vie suuren osan ajasta, joten otathan sen huomioon!

alkaen 200€/kk

INSTAGRAMIN JA FACEBOOKIN PÄIVITTÄMINEN (PERUSPAKETTI 20h)

Tämä paketti on muuten samanlainen kuin aiempi, mutta laajempi ja se sisältää myös kohdennettujen mainosten tekoa. Tässäkin asiakkaalla on vapaat kädet ideointiin. Hintaan sisältyy 2 tunnin verran kuvaamista sosiaaliseen mediaan esimerkiksi yrittäjästä työssään, tiloista tai muusta vastaavasta. 

alkaen 600

OPASTUS INSTAGRAMMARKKINOINTIIN 1-4 HENKILÖN RYHMÄLLE

Opastus kestää tunnin ja paikalle voi tulla 1-4 henkilöä. Käyn läpi sitä, miten Instagramia käytetään ja kuinka  mainoksia tehdään kyseisessä sovelluksessa. Lisäksi käyn läpi vielä erikseen kohdennetun mainonnan. 

alkaen 300

KUINKA HYÖDYNTÄÄ SOMEA NUORISOTYÖSSÄ- TYÖPAJA (1-4 HLÖ)

Työpaja kestää tunnin ja paikalle voi tulla 1-4 henkilöä. Annan vinkkejä siihen, millainen sisältö vetoaa nuoriin ja kuinka saada nuoret kiinnostumaan tärkeistä aiheista sosiaalisen median avulla. Erityisenä huomionkohteena on medioista Snapchat, Instagram, Youtube sekä Facebook. 

alkaen 300

Palveluni omissa sosiaalisen mediani tileissäni:


BLOGIPOSTAUKSEN KIRJOITTAMINEN OMASSA BLOGISSANI

Voimme yhdessä suunnitella, että minkälainen postaus on kyseessä ja millainen kuvitus sen ympärille kävisi. Hinta riippuu postauksen pituudesta ja annetuista kriteereistä, mutta tämä hinta on noin 250 sanan postaukselle. 

alkaen 300

INSTAGRAMKUVAN POSTAAMINEN OMALLE TILILLENI

Tämä käsittää yhden markkinointikuvan, jonka postaan yrityksestänne omalle tililleni näkyvyyden lisäämiseksi. 

alkaen 240

POSTAUKSEN TEKO, JONKA LISÄKSI MAINOSTAN KAHDESSA MUUSSA SOSIAALISESSA MEDIASSA YRITYSTÄNNE

Blogini kohderyhmänä on 20-27- vuotiaat nuoret naiset, kuten myös sosiaalisissa medioissa. Voitte valita muiksi sosiaalisiksi medioiksi esimerkiksi Instagramin, Snapchatin tai Facebookin.

alkaen 800